O Holy Night

O Holy Night

Pianist Hando Nahkuri sooloplaat jõulumuusikaga.

HN Productions 2011

1. "I Wonder As I Wander"
2. "Lo, How a Rose E'er Blooming"
3. "It Came Upon the Midnight Clear"
4. "Thou Didst Leave Thy Throne"
5. "O Holy Night"
6. "O Little Town of Bethlehem"
7. "The Prayer"
8. "I Heard the Bells on Christmas Day"

Hando Nahkur, klaver

CD on müügil:
Hando Nahkuri koduleht